Zoekt u een ervaren dakdekkersbedrijf in Hoogeveen dat u op een professionele manier van dienst kan zijn? We beschikken over een jarenlange ervaring, net als de kennis en kunde om u op basis van degelijke materialen en moderne methoden van dienst te zijn. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring weten we als geen ander wat we doen, werken we vlot en vakkundig en beperken we de overlast tot het absolute minimum. We zorgen er als dakdekkersbedrijf in Hoogeveen voor dat we uw dak renoveren, we het dak grondig inspecteren of we u op een andere manier van dienst kunnen zijn.

dsc00302-klein
dsc00220-klein

Kleinschalige aanpak vanuit Hoogeveen

We staan als dakdekkersbedrijf in Hoogeveen onder andere bekend om onze kleinschalige aanpak, waarmee we er graag voor zorgen dat we persoonlijk contact kunnen onderhouden. Het grote voordeel daarvan is dat we goed weten wat er speelt en hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn. Zoekt u naar advies over stalen dakpanplaten, vezelcement galliaplaten of wellicht de golfplaten die er beschikbaar zijn? We kunnen u meer vertellen over de kleuren en de beschikbare lengtematen, waarmee we als dakdekkersbedrijf in Hoogeveen verder gaan dan veel andere specialisten op dit gebied.

Deeloplossingen of volledige dakdekking

Als dakdekkersbedrijf in Hoogeveen zorgen we graag voor de volledige dakdekking, al kunnen we u daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met verschillende deeloplossingen. Wilt u bijvoorbeeld een ‘dak-op-dak’-systeem laten plaatsen? We laten het bestaande houtwerk gewoon zitten en plaatsen daar een nieuw raamwerk op om het dak aan te brengen. Op die manier zorgen we als dakdekkersbedrijf in Hoogeveen graag voor kostenbesparende maatregelen, door gebruik te maken van de onderdelen die nog in goede staat zijn. Wilt u gewoon eens kennismaken of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gewoon eens contact op, we horen graag van u.

dsc00268-klein