Zoekt u naar een specialist in de renovatie van rieten daken in Dedemsvaart en omstreken? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, we beschikken over meer dan 40 jaar ervaring. Dat betekent dat we de huidige situatie op waarde kunnen beoordelen en u kunnen adviseren over de mogelijkheden of noodzaak tot renovatie.

Vervolgens kunnen we de renovatie van een rieten dak in Dedemsvaart voor u uitvoeren, op basis van een vakkundige werkwijze. Uiteraard kunnen we ook meteen de dakgoot of heel het dak voor u reinigen, zodat we dit weer in een goede conditie terug kunnen brengen.

rietendak (3)
rietendak (2)

Rieten dak in Dedemsvaart renoveren

Wilt u een rieten dak in Dedemsvaart laten renoveren, het liefst door de specialist die daar op een vakkundige manier mee om zal gaan? We richten ons op onder andere het lood- en zinkwerk van een dak en bekijken ook het voeg- en metselwerk dat er aanwezig is.

We werken voor zowel particulieren, instellingen als bedrijven en kunnen u dus goed van dienst zijn. We zorgen voor de renovatie van rieten daken in Dedemsvaart en omstreken, zodat u weer jarenlang plezier heeft van dit dak met een prachtige uitstraling.

Renovatie van rieten daken door de specialist

Wilt u de renovatie van het rieten dak in Dedemsvaart laten uitvoeren door de specialist? We gaan er graag mee aan de slag, op basis van een uiterst vakkundige werkwijze. Dit betekent dat we gebruik maken van professionele materialen en bovendien op een brandveilige wijze voor u aan de slag gaan.

Dit betekent dat u op zowel een functionele, veilige als esthetisch mooie manier kunt rekenen op een dak van goede kwaliteit. Heeft u vragen over de renovatie van rieten daken in Dedemsvaart of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

dsc00535-klein